Snabbt inlägg..

Saknar tiderna då vi var riktiga Burigays, riktigt sköna tider, f* vad jag saknar oss, att kalla allt för VI, vi var två personer men räknades som en, du var jag och jag var du, oskijbara.













Jag älskar dig så mycket!

Morsdag (L)

Morsdag är en väldigt viktig dag! Man firar alla mödrar.
De ska vi fira idag, min mamma och mormor, de båda är ju mammor :D
hur som helst så ska vi äta hos Celia och Rudolf , som är mammas vänner och de har bjudit oss hem till dem.
Jag skulle gärna visa er hur jag ser ut nu men min kamera har slut på batteri och jag pallar inte ladda (hehe :$)

Igår var de en väldigt rolig dag :)
Hammarkullen då va, karnevalen.


Vi åt efter paraden och dansade lite ;), Cassie och jag åt sockervadd

Mummsigt :D


vi åkte hem och sen blev min moster och jag uttråkade och ville hitta på något.
Så föreslog hon att vi skulle åka den här :

De var de vi gjorde :)






Göteborg uppifrån:

vi tog så många bilder så de finns inte, de va så högt där så jag höll på att dö ;o  man fick åka fem turer uppåt. sen gick vi och köpte godis där vid 4-gott ;D mycket godis blev de alltså !

 och så fick jag en energidryck också :)

 

vi hyrde film och de blev :
 
  Efter de var de läggdags och nu är de ny dag .
Ses imorn :D

Slottskogs dagen :D

Idag så åkte jag till mammas kompis där vi åt middag och pratade, när vi tröttnade så åkte vi till slottskogen och tog en promenad där och såg alla djuren :)
Vi åkte och handlade, jag var så trött att jag somnade i bilen xD senare åkte vi hem där vi åt mat igen (hehe matvrak) och jag tittade lite på 2 and a half men ,lyssnade lite på musik , snackade i telefon och sen gick jag och duschade för de hade jag inte orkat göra på morgonen. När jag hade duschat så stod min moster och lagade en dominikansk sötsak typ som var skit god! vill du se? haha klart du vill!

Jättteeee god :D
sen målade jag naglarna lite för att ha nånting för mig och så här blev resultatet :

Hur som helst, nu bloggar jag och ska borsta tänderna och gå och lägga mig !
ses imorn då va ;D hehe

Lilla-syster dagen (L)

Idag kom jag försent igen :P vi hade Linda äntligen!!!
jag var lite ledsen på matten så var inte med på de, jag satt på ett berg nära skolan och lipade..
sen gick jag till Bamba med Sabina, där träffade vi Piippola och gick tillsammans till Stugsberg, där Bea, Eric,Sebbe och Leo stod och väntade. Vi va där på DFA:n och på håltimman, sen gick vi och hadee CAF , vi spelade brännboll med åttnian, de va skoj :) sen åkte jag till min lilla syster. jag passade henne och åt med henne :) sen tittade vi på Tummelisa :D, senare tog jag ett glas te och min lillasyster gick och lekte med sin kompis, jag pratade med min förra styvmamma ,vi pratade om andar och spöken, hon skrämde livet ur mig, sen gick jag hem. nu har jag precis tittat på Grëy´s anatomy och ätit kvällsmat med min familj, pratar med älsklingen Mona för tillfället (L) ses imorn

Kall tisdag ..♥

Idag vaknade jag för sent, de ledde till den vanliga orsaken till att vara sen till skolan.
De var kallt på morgonen så jag ångrade att jag inte tog på mig en kofta under jackan, har känt mig lite sjuk hela dagen, huvudvärk och gråt, men samtidigt aktiv och glad. Idrotten var väldigt skoj idag :) en annan version av spökboll. hur som helst efter skolan ringde jag mamma och hon bad mig komma och möta henne vid Panduro när hon,mormor,moster och morbror var och handlade saker till den stora 70-tals festen. Vi promenerade och gick på café, sen tittade vi efter kläder till avslutningen och vi hittade ;D Gud jag blev så glad!
de blir en överasskning så lägger inte upp några bilder ;)
sen åkte vi hem och åt , fixade lite med sakerna vi hade köpt till festen och jag gick och duscha, de tog längre tid än jag trodde något som gjorde att jag missade halva Uggly Betty, sen var de Desperate Housewifes time!

De var sså bra detta avsnittet att jag KAN ´VERKLIGEN INTE VÄNTA TILL NÄSTA TISDAG!!!!!
hur som helst nu är det Cougar town :D och kvällsmat sen är det bara att borsta tänderna och gå och lägga sig !
Ses imorn ;)

Mammas födelsedag♥

Hello hello !
jag bloggade visst inte i fredags hehe, hade filkväll hos mig:) wille,Bea,Eric,Piippola,Leo,Sabina, Adrian och jag var här och tittade på "L.A Gigolo" inte så bra, inget jag rekomenderar :/. Hur som helst så hade vi jätte skoj, har tagit massor med bilder, men  har lovat att inte lägga upp några, så tråkiga de ska vara va ;P

Igår var jag på Monas födelsedagsfest där jag inte tog några bilder alls ;P men de var jätte skoj och jag lärde känna massa söta snälla söta tjejor:).

Idag är de min älskade mammas födelsedag. På morgonen gick jag upp och mådde skit dåligt, var helst nere för att jag såg en sorglig film alldeles ensam igår... "Flyga drake" hemskt sorglig, grät ihjäl mig :'(
åt frukost med mamma och Livio och grattade mamma, sedan tog jag på mig min finaste klänning och skor så stack vi till flygplatsen, vi skulle hämta min moster och morbror men de hade missat planet så vi åkte tbx hem. Livio och jag åkte och köpte lite grejer och sen åkte hem, då åkte mamma och jag tillbaka till flygplatsen och där såg vi mormor, moster och morbror , jag grät av glädje, hade inte träfat dem på tre år. vi åkte hem och åt, sen kom andra gäster och vi åt tårta :)





min mamma med Livios mamma Maria;) och min mormor i bakgrunden.



Mammas presenter, från mig och Cassie :)

de var allt för idag, så ses vi imorn

God kväll :)

Jo jag tänkte bara att ni ville se mitt rum, så som de ser ut nu, shock rosa och blommigt och en helt annan möblering ;P , det är mycket bättre såhär och de känns mycket mycket större :D!

i bakgrunden ser man ljusen jag fick av Jasmin i present ihop med de lilla svart och shockrosa monstret på fönsterkarmen ;)

min lilla säng med grönt täcke -.-

och sist men inte minst ser men lite av mitt skrivbord och en massa grejer som ligger på det (höhöh) men oxå min fina blommiga vägg :D (stolt byggare Bobb är jag va! )
hur som helst nu är de väldigt sent så godnatt ;*

Halloo bloggen! ♥

Jag hann tyvärr inte blogga igår för att jag var hemma hos Bebbu till typ tio, min tv gick inte att sätta i om vi skulle tapicera och i allrummet fanns alla möbler från mitt rum så där gick de heller inte att titta, jag hann bara titta på Desperate Housewifes och Uggle Betty... Jag missade tyvärr Cougar Town, men de problemet löste jag idag eftersom Jasmin berättade allt vad som hade hände :D

När jag kom hem hade mamma och Livio gjort färdigt en vägg, den med ponnysarna på haha, som flickan som bodde här förut hade klistrat fast :) här får du se ponnysarna:
Ponnys ponnys ponnys

Hur som helst, idag hade vi Parvis hela dagen typ -.- förutom på matten, de sög verkligen, jag som hatar Parvis!
Börjar sakna Linda faktiskt, hon och hennes dumma kurser hela tiden! aja efter skolan var jag på stan med Sabina en stund. Efter de gick jag till biblioteket och plugga inför provet imorn i Biologi
Se hela bilden

boken ser inte precis ut så men ngt liknande :P






Nu satte jag mig och blogga så fort jag kom hem och snart ska jag hjälpa till att tapisera :D

Idag målade jag jätte mycket :D

idag är de tråkigt måndag och vi har engelska läxa ;P men inte många som bryr sig om den (höhöh).
Så fort jag kom hem idag hjälpte jag min styv pappa att måla om i min  systers rum såhär blev resultatet :
Vad tycks ? ;) 
hennes fina rum, målat by me!
efter all färg såg mina händer ut såhär:


jag bjuder på en bild på den fina frukosten igår :D som jag och min syster fixade innan vi skulle åka och köpa tapeter och färg !

 
just nu ligger jag på en madrass i mitt tomma rum och ska snart äta kvällsmat, duscha och kanske ha tjejkväll med syrran :)
imorn hade jag och Jasmin bestämt att vi skulle gå på stan och hitta en present till Mona, ha de lite skoj och sen dra hem till Jaas för att ha Spa/tjejkväll, visst låter de mysigt?
jag vet ! men nu har jasmin typ avbokat för hon har andra grejer hon måste göra så imorn får jag helt enkelt vara hemma och tapicera, fixa tv:en så jag kan titta på alla mina program : Uggly Betty , Desperate housewifes och sist men inte minst Cougar town :)
nu ska jag fokusera på ngt annat så skriver jag mer imorn och då ska ni få se hur mitt rum ser ut före och sedan efter bild . <3

Long time , no see?

man har då inte bloggat på ett tag va? ja är nog inte en sån duktig tjej när de gäller de.
Hur som helst, idag är de söndag, vi har haft ledigt sen i onsdags.
Idag ska vi ta ut alla möbler från mitt rum, för att imorn på tidig morgon ska ett par gubbar komma och lägga en heltäckningsmatta på mitt rum
imorn hoppas jag att tapicerar oxå.:)
har väldigt bråttom nu ;P see you tomorrow


RSS 2.0