God natt!

Hinner knappt blogga ikväll, det är sent och jag har haft fullt upp, det är söndag idag så det var progamdagen! mkt mkt tv, men nu ska jag sova, bloggar imon! puss:*

Måste skriva oftare!

Har inte skrivit sen i söndags, det är ju sjukt att jag aldrig bloggar, ska skärpa mig vänner;)
ajaa jag kanske ska börja med att berätta lite om söndags? jo, Nicolle och jag somnade runt sex på morgonen, vi vaknade kring 12 och så kom Amanda hem till Nicolle. Vi åt chips, pepparkakor och nudlar till frukost. Sen gick vi ut för att fika lite, vi drack äkta goda varmchokladen, lägger kanske upp en bild på den snart.
Måndags: så åkte jag hem och sov efter skolan;)
Tisdags: var i stan och köpte skolsaker med Jasmin, vi skulle vänta på Bea men hon kom aldrig, istället ringde vi Nicolle och hon kom, vi hittade på en as rolig låt på engelska, sen kom det fram en pervers gubbe och frågade om jag gillade att flyga, om jag var oskuld och om jag hade pojkvän;O han sa att han tyckte jag var fin, sån snuskgubbe, efter det gick jasmin hem och jag var med nicolle en stund till. Det var D.H:s sista avsnitt, jag ville bara dö så spännande var det!
Onsdags: det var inte G.A för säsongen var slut;( jag var med Nicolle igen och hade jätte mysigt.
torsdags: Det var värsta kalabalik i skolan, tjejorna följde med mig till rektorn och mkt annat...
Idag: Vi hade idrott i första lektion och där hände det redan en olycka,  Madde ramlade och stukade foten:O det var jätte synd om henne, hennes fot blev redan svullen och blå efter mindre än en minut.... men sen blev det rätt bra och hon kunde gå på foten.det var gröt i skolan idag, tjejorna och jag satt i Bamba i hundra år.. Efter skolan var jag i stan med Bea och köpte massa gott till minijulen med tjejorna imon! vi gick runt och tittade lite på andra saker, sen gick vi och åt.... då börjar kaoset, det var värsta äventyret, Bea fick skrattattack och typ sprang ifrån mig i BurgerKing, hon kastade iväg julmusten så är skum åkte upp, hon tog sönder pop-cornen utan mening,allt gick sönder så vi fick bära utan påse. Vi köpte en lussebulle till var och en och hade massa kul. Vill göra om den här dagen:D
Lördag: imon är det MINIJUL! Det ska vara hos Agnes, dem som kommer är Sabina,Bea,Madde,Jasmin och jag, vi ska göra allt möjligt kul och mysa väldigt mycket. Alla ska klä sig juligt och vi ska busringa mycket hoppas jag;) tror inte att jag kmr hinna blogga imon eftersom vi kommer ha så mkt kul och mkt saker att göra så jag bloggar på söndag! om jag inte gör det så vet ni iaf att på söndag ska jag ut med Nicolle,Rudolf och Blixten, det ska bli skit kul, man kan kalla det dubbeldejjt! godnatt och puss till alla läsare som har orkat läsa denna långa text.


Längtan till Jul!

Hejhej igen, jag kunde visst blogga lite iaf:D. Idag var jag med Madde i stan och köpte presenter till minijulen, det är helt sjuukt att det snart är jul igen, pepparkakor,lussebullar,glögg,julmust,gröt, julbord och MASSOR av PRESENTER!
det ska bli helt mysigt i jul:D nästa helg ska vi mysa alla tjejorna (asså gänget) det ska bli helkul!
men nu tjatar Nicolle på mig så jag måste hjälpa henne:D bloggar imon!

Det var väl länge sen!:D

Hejjsan bloggen, har inte skrivit på åratal, har inte gått in på datan faktiskt.
iaf idag sover jag hos Nicolle med Josefin hahah första gången, igår sov jag hos Jasmin och gick på hennes träning.
Vi har suuper kul här och vi ska kolla på skräckfilm:O sånt jag dör av, visst är det så att om ngt är läskigt måste man ha sin kille med sig? annars blir det läskigt men ingen lyssnar på mig.
ses imon , ska försöka skriva:D
god natt

RSS 2.0